Tagrens og tagmaling

Vi har mange års erfaring i renovering af gamle tage, og derfor kan vi forlænge dit tags levetid med op til 20 år.
Hvis du går og overvejer at få udskiftet dit gamle tag, så skal du overveje at tage kontakt til os først, da vi kan give en professionel vurdering af om dit tag skal udskiftes, eller om du kan nøjes med at få en tagrensning med efterfølgende tagmaling. En tagrenovering koster typisk en tiendedel af hvad et nyt tag koster, og i mange tilfælde kan det være ligeså godt.

De rigtige produkter til tagrenovering
De mange år vi har været i branchen har givet os en unik viden, om de produkter der er på markedet, og derfor bruger vi kun de bedste kvalitetsprodukter, for at minimere risiko for fejl på dit tag. Isopaint leverer 80% af den tagmaling vi til daglig bruger til tagrenoveringen. Husk at vi altid står inde for at kvaliteten på dit tag er i orden, og derfor yder vi altid 5 års garanti på tagrensning og tagmaling.

Udskiftning af plader
Overvejer du at få udskiftet gamle slidte eller ødelagte tagplader og rygninger, kan vi udskifte dem for dig. Skal der skiftes skumklodser, udluftningshætter eller udhæng, er det selvfølgelig noget vi minutiøst gennemgår ved udarbejdelse af tilbuddet.

Med rigtig vedligeholdelse af ens tag, kan man forlænge dets levetid betragteligt. Der er altså rigtig mange penge at spare, ved den rigtige vedligeholdelse / renovering

Uforpligtende tilbud
Vil du have et helt uforpligtende tilbud på renovering af dit tag, så tøv ikke med at kontakte os.
Du kan kontakte os via denne kontaktformular
eller ringe til os på tlf: 24 45 44 77
Vi er altid klar til at tage en snak om lige netop dit projekt.